Problem z hw-probe

ROSA Linux - forum społeczności polskojęzycznej. Wszyscy zainteresowani i przyjaciele ROSA Desktop są mile widziani. Pytaj, wspieraj, zgłaszaj problemy i zapotrzebowania na pakiety oprogramowania. W miarę możliwości znajdziesz tutaj wsparcie w rozwiązaniu problemów technicznych z instalacją oraz użytkowaniem tej przyjaznej dla nowicjuszy dystrybucji Linuksa.
Ответить
Аватара пользователя
Robert
Сообщения: 249
Зарегистрирован: 29 мар 2016, 16:41
Operating system: ROSA Fresh R8 KDE - 64 Bit

Problem z hw-probe

Сообщение Robert » 10 ноя 2016, 02:29

Mam problem z aplikacją hw-probe, a mianowicie wyskakuje mi cały czas failed connect a przecież mam połączenie sieciowe. Pytałem w sekcji rosyjskiej i tam problem nie występuje, więc pytanie do polskich użytkowników ROSY czy ktoś z Was ma podobny problem?
ROSA Fresh R8.1 KDE 4 & Manjaro XFCE - 64Bit Linux User #621110
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ @ 2x 2.21GHz / 4 GB RAM / Nvidia GeForce 7600 GT / Dysk HDD 1 TB

Аватара пользователя
Robert
Сообщения: 249
Зарегистрирован: 29 мар 2016, 16:41
Operating system: ROSA Fresh R8 KDE - 64 Bit

Re: Problem z hw-probe

Сообщение Robert » 12 ноя 2016, 00:51

Dziękuje bardzo. Na polaków zawsze można liczyć, czy naprawdę tak trudno odpowiedzieć działa czy nie.
ROSA Fresh R8.1 KDE 4 & Manjaro XFCE - 64Bit Linux User #621110
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ @ 2x 2.21GHz / 4 GB RAM / Nvidia GeForce 7600 GT / Dysk HDD 1 TB

jacek
Сообщения: 62
Зарегистрирован: 05 авг 2016, 14:25
Operating system: ROSA Plasma, Fedora, Kubuntu

Re: Problem z hw-probe

Сообщение jacek » 13 ноя 2016, 23:36

Bardzo mi przykro, ale ja działam teraz na NEON-ie :(

Ответить